Hvad er Innovation-Camp

Innovation camp er 5 dage (mandag til fredag i uge 46) hvor elever fra 3D college og Webintegrator uddannelsen skal lave projekter omkring et bestemt emne. 

Ideen bag Innovation-camp er foruden at give eleverne mulighed for at ”vise hvad de kan”, lige så meget et ønske om at lære eleverne at samarbejde om et projekt som ligger uden for skolens rammer. 

På denne måde får eleverne lov til at tænke uden for boksen, være innovative, og lære at lave et projekt indenfor nogle fastsatte beskrivelser, samt have fokus på at der er en virksomhed i den ”anden ende” som forholder sig til det de har lavet.

Innovation Camp handler også om at vore elever får materiale til deres respektive portofolio´s når de skal ud og søge læreplads/job. Vi ved af erfaring at et projekt som er lavet i samarbejde med andre i gruppe, og beskrevet og vurderet af en erhvervsvirksomhed tæller langt mere, end små opgaveløsningsbaserede skoleprojekter. Vi prøver på denne måde at bibringe vore elever materiale til deres portfolio.

Innovation Camp ugen sluttes altid af med Åbent Hus på 3D Campus, Ydesvej 4, om fredagen i uge 46. Projekterne præsenteres for offentligheden i tidsrummet kl. 15-18, hvor hver gruppe har en lille stand i spisesalen.

Projekterne bliver bedømt af kompetente dommere fra den erhvervsvirksomhed vi samarbejder med, og folk fra medie branchen hvad enten det er 3D, web, markedsføring eller lignende. De bedste projekter indenfor hver sin kategori bliver kåret efter kl. 18.

12226761_10205576106788167_1578128242_n